Ekström Catering perustettiin 1983.

Tom ja Marita aloittivat Esson 25 paikkaisessa ruokabaarissa Virkkalassa.

Nuorille yrittäjille oli haastellista alkaa uusi yritys tyhjästä, samalla kun perhe kasvoi, tänä vuonna syntyi esikoinen.

 

Tämän jälkeen siiryimme Pikkalan Essoon -85, uusin haasteisiinn ja yritys kasvoi , kuten myös perhe.

 

Samaan aikaan pitopalvelu kehittyi.

Pitopalvelu kysyntä kasvoi, joten vuonna –94 päätettiin luopua Pikkalan Tavernasta ja jatkoimme omassa pitopalvelukeittiössä Fallinkylässä.

Tällöin perhe oli jo kasvannut viisi henkiseksi.

 

Vuonna 1999 aloitimme pyörittää Pickala Golf ravintolaa pitopalvelun ohella. Huomasimme kuitenkin että pitopalvelu oli lähempää sydäntä, joten kolmen hienon kauden jälkeen luovuimme Golf ravintolasta ja satsasimme pitopalveluun täysin.

 

Perheen poika, Acke, päätti kävellä isänsä jalanjälkiä ja haki kokkikouluun.

Valmistuttuaan hän ryhtyi auttamaan vanhempiaan pitopalvelun kanssa.

 

Koemme vahvuudeksemme halun uudistua, kuitenkin perinteitä kunnioittaen sekä meidän yhteinen intohimo ruokaan ja hyvään palveluun.

 

Toivotamme niin uudet kuin vanhat asiakkaamme tervetulleiksi.

 

Ekström Catering

Tom, Marita ja Acke

 

 

 

 

Tom Ekström

 

Synnyin vuonna 1956 tyypilliseen maalaisperheeseen Siuntioon.

Valmistuin Ahvenanmaalla merimieskokiksi.

Työskentelin alkuun merellä, jonka jälkeen useissa ravintoloissa Suomessa  ja Ruotsissa.

On kuultu, että olen sanonut että ryhdyin kokiksi koska oma isä osasi kaiken muun paitsi ruuanlaiton , tämän lisäksi mielenkiinto ruokaan.

 

Yrittäjäksi ryhtyminen oli nuoruudesta asti mielessä,suvussa monta

pienyrittäjää,heti kun mahdollisuus tuli niin iskimme kiinni Maritan kanssa….

ja sillä matkalla ollaan vieläkin.

 

 

 

Marita Ekström

 

Synnyin vuonna 1958 Elimäellä. Muutin kaksi vuotiaana Ruotsiin vanhempieni kanssa. Olen työskennellyt elintarvikemyyjänä Ruotsissa sekä Suomessa.

Tapasin Tompan –81 ja muutimme Suomeen –82.

Luen paljon ruokalehtiä ja artikkeleita, seuraen ruoka trendejä. Mottoni on että ruokaa on tehtävä rakkaudella. Ruuan esillelaitossa on tärkeätä että astiasto on kaunista ja että ruoka näyttää siinä hyvältä. Mielestäni arkilounaankin voi kattaa kauniisti niin perheelle kuin vieraille. Italialainen ja Intialainen ruoka on lähellä sydäntäni, vaikka ovatkin kaukana toisistaan. Vapaa aikana lenkkeilen mielelläni ja vietän aikaa lapsenlaps(i)en kanssa.

 

 

 

 

Acke Ekström

 

Synnyin –85 ruoka iloisille vanhemmilleni Siuntioon. Seurannut lapsuuteni vanhempieni pitopalvelua ja intohimoa minkä he siihen laittoivat, joten ei ehkä tullut yllätyksenä että kiinostukseni heräsi ruokailun suhteen.

Kotona opetettu maistamaan kaikkea ruokaa ainakin kerran, ja tämän opin mukaan olen elännyt siitä lähtien.

Kokkikoulun jälkeen tein töitä pitopalvelun kanssa jonkusen vuoden kunnes tunsin kutsun uusiin haasteisiin.

Olen ollut töissä niin Ruotsissa,Norjassa kuten myös ympäri Suomea; Levin Pihvipirtistä Turun Tintån.

Olen aina pitännyt uusista mauista ja ruuista.

2011 tapasin tulevan vaimoni Julian joka jakoi intohimoni ruokaan, yhteinen kiinostus ruokaan on ainoastaan vahvistanut osaamistani alalla joka muuttuu ja vaihtuu jatkuvasti.

Kunnioitan ruuan laitossa vanhoja perinteitä, kuitenki kokeillen niistä uusia versioita. Rakastan varsinkin sitä kun saan järjestää illallisen perheelle ja läheisille.


Yhteystiedot

EkströmCatering

Fallintie 148 A
02580 Siuntio



0400-470949: Tom Ekström